Az Ibériai konyha

Oldalak

  • Főoldal
  • Portugália
  • Spanyolország
  • Országok Ízek - Ízek Országa Nemzetek konyhaművészete

Hideg - és meleg levesek


Ánizsos tengeri halleves
Barcelonai bableves (Sopa de Barcelona)
Baszk fokhagymaleves
Csirkehúsleves dióval. (Sopa de pollo y nuez)
Ebrói halkrémleves (Sopa de pescado cremado)
Fehér hal alaplé
Fehér halleves
Fokhagymaleves (Sopa de ajo)
Galíciai leves vegyes húsokból. (Sopa de Gallego)...
Gazpacho
Hagymaleves sült sajttal
Halleves tengerész módra (Sopa de pescado a la mar...
Hideg fokhagymaleves
Hideg kukoricaleves
Hideg sárgadinnye leves
Hideg uborkaleves
Hideg vegyes gyümölcsleves
Jeramai halleves (Sopa de pescado Jarama)
Kagyló-krémleves
Katalán erőleves (Caldo Catalan)
Katalán zöldségleves (Escudella de Cataluna)
Madridi erőleves (Caldo madrileno)
Madridi leves (8-10 személyre)
"Méhész" katalán leves
Murciai tarkabableves (Potaje de muricia)
Paprikakrém-leves
Segoviai lencseleves (Sopa de lentejas)
Sonkás fokhagymaleves
Sütőtökkrém leves
Vegyes halleves (Sopa de pescados variados)
Vigói halkrémleves (Spoa de pescado colado)

Küldés e-mailbenBlogThis!Megosztás az X-enMegosztás a FacebookonMegosztás a Pinteresten
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Histats

Képablak téma. Üzemeltető: Blogger.