Az Ibériai konyha

Oldalak

  • Főoldal
  • Portugália
  • Spanyolország
  • Országok Ízek - Ízek Országa Nemzetek konyhaművészete

Hideg és meleg előételek


Asztúriai töltött tojás (Huevos rellenos)
Cukkini paradicsommal és sajttal (Calabacitas con ...
Csirkegombócok savanyú mártásban.
Fokhagymás káposzta (Col hirviendo)
Fokhagymás pirítós kenyér (Migas)
Füstölt sonka paradicsommártásban (Magras)
Fűszeres húsgombócok (Albóndigas)
Grillezett zöldségtál (Escalivada)
Kasztíliai sajtos gomba (Flanes de queso)
Kukorica paradicsommártással (Locro de maíz)
Léridai padlizsántorta (Torta de berenjena a la Lé...
Mudejani töltött padlizsán (Berenjenas a la Mudeja...
Narancsos, rizses csirkesaláta (Ensalada de pollo ...
Sajtos különlegesség (Especialidad de queso)
Sertéskaraj valenciai módra (Chuletas de cerdo a l...
Spárga sonkában (Espárrago con jamón)
Töltött paprika: (Pimientos rellenos)
Újhagyma, mártással (Calcotada)
Zarauzai tükörtojás (Huevos a la Zarauza)
Küldés e-mailbenBlogThis!Megosztás az X-enMegosztás a FacebookonMegosztás a Pinteresten
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Histats

Képablak téma. Üzemeltető: Blogger.