Hozzávalók: 15 dkg babapiskóta, 1 dl triple sec, 4 dl joghurt, 3-4
evőkanál méz, 2 nagy savanykás alma, 1 dl tejszín, 5 dkg darált, pörkölt
dióbél, 1 zacskó hidegen keverhető pudingpor, 5 dl tej.
A babapiskótákat egyenként belemártogatjuk a triple-sec likőrbe. A
joghurtot a mézzel édesítjük. A megmosott, kicsumázott, és meghámozott almát
lereszeljük. A pudingporra ráöntjük a tejet, és habverővel addig kevergetjük,
amíg az, krémszerűen besűrűsödik. Akkor belekeverjük a reszelt almát és a mézes
joghurtot. Hosszú, keskeny kehelypoharak aljára teszünk egy réteg likőrös
piskótát, rá a krémből egy réteget, erre újra egy réteg piskótát rakunk. Addig
rétegezzük, amíg csak tartanak a hozzávalók. A tetejére a tejszínből vert
kemény habot tesszük, amelyet meghintünk a pörkölt dióval.